DINKIĆ JE MORALNO RUGLO SRBIJE!!!

 

Piše: Ivan Ninić

 

Kako se bliže izbori u Srbiji marketinški poučena kvazi politička elita teži ka tome da pokaže da se nije otuđila od svog naroda, da čuje njegov glas, njegove krike, vapaje i zapomaganje u opustošenoj i sistematski razorenoj Srbiji.

 

   

 

Razumljivo je da upravo režimski političari prednjače u promovisanju kvazi brige za potencijalno biračko telo i zbog toga je sizifovska muka objasniti i promovisati sve „uspehe“ kabineta Mirka Cvetkovića. Dolinu gladi treba nametnuti kao potpuno blagostanje, jedanaest godina koje su pojeli skakavci treba obrisati iz memorije nacije, dok valjda skakavce treba amnestirati svake odgovornosti zarad „boljeg sutra“ koje će obezbediti isti skakavci, samo drugačije raspoređeni.

 

Jedan od njih iz Nemanjine 11 je svakako najagresivniji, najbeskrupolozniji i najperfidniji skakavac kakvog Srbija od svog nastanka do danas nije imala. Ko je on? To je svakako Mlađan Dinkić – ideolog i lider svih skakavaca u Srbiji, čovek koji je diktatu Zapada i međunarodnih finansijskih institucija sahranio ekonomski sistem naše države, i MORALNO RUGLO srpske političke scene i svih tzv. „demokratskih vlada“.

 

To je čovek koji je od nedavno napravio svoj korisnički nalog na društvenoj mreži Tviter, pokušavajući da neposredno ostvari kontakt sa onim istim narodom kog je predhodno doveo do ruba propasti. Poslušao je savet svojih marketinških magova koji su mu rekli da na putu do cenzusa mora da se oproba i kao onlajn „sajber skakavac“.

 

Obratio sam se Dinkiću na Tviteru sledećim rečima: „Mlađo, ako je suditi po izveštaju DRI, veoma loše si Vodio Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, Fond za razvoj i Nacionalnu službu za zapošljavanje… Sve mahinacija do mahinacije“. Umesto odgovora i komentara kako bi to učinili svi oni koji pretenduju da budu „lideri većeg formata“ od Mlađe skakavca dobio sam blokadu („Sorry, you can’t follow this user because they’re blocking you”) koja za cilj ima to da više ne mogu direktno da mu se obraćam u 140 slovnih karaktera. Dakle, sam čin Mlađe skakavca nameće pitanje koliko lider vladajuće stranke, bivši guverner, ministar, potpredsednik Vlade, poslanik i ko zna šta još, treba da bude sitnog formata da bi povukao jedan ovakav potez? Koliki licemer, MORALNO RUGLO i KVAZI – demokrata treba da bude takva „evropska persona“?

 

Verovatno Mlađa skakavac smatra da ne gubi ništa jer nisam njegov potencijalni glasač, niti sam obožavalac njegovog lika i dela, a što se da videti iz desetine tekstova u kojima sam argumentovano ukazivao o kakvoj društvenoj i nacionalnoj štetočini je zapravo reč. Mlađinu nervozu treba posmatrati u kontekstu izbornog cenzusa za koji nije izvesno da će ovog preskočiti, bez obzira što se radi o vrhunskom skakvcu i decenijskom velemajstoru „skakanja sa preponama“. I konačno, objašenjenje za Mlađinu nervozu treba potražiti i u izveštajima DRI u kojima revizori sumirali kriminalno poslovanje tri značajne institucije kojima je upravljao.

 

Ukoliko se pažljivo pročitaju izveštaji DRI o reviziji finansijskog poslovanja za 2010. Godinu u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, Fondu za razvoj i Nacionalnoj službi za zapošljavanje, nema dileme da big – skakavcu i malim skakavčićima iz organizacije G17 plus preti bar 100 godina robije! Način na koji je Dinkić, kao predsednik UO Fonda za razvoj Republike Srbije, odobrio, potpisao i raspodelio, ili bolje rečeno poklonio desetine milijardi dinara, trebalo izučavati na katedrama svih ekonomskih fakulteta u svetu. Dovoljno je da G17 ne bude učesnik u nekoj budućoj Vladi Srbije i Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal može da krene u „proces veka“, za koji će slučaj Sanader biti „mala beba“.

 

U šali, još 15. Novembra 2011. Godine napisao sam: „Zašto Dinkić nije na Tviteru? Zato što bi mu svi tviteraši tražili 980 evra duga na ime besplatnih akcija!“. Dva meseca kasnije ubeđen sam u potpuno suprotno, a to je da bi svi tviteraši, kao i građani Srbije, oprostili Mlađi skakavcu dug od 980 evra, pod uslovom da u predstojećim decenijama pošteno odsluži zasluženu robiju! Sa MORALNIM RUGLOM, KVAZI – demokratom, vanserijskim kameleonom i dugonogim skakvcem kakav je Mlađan Dinkić, Srbija trpi veću štetu od onih 980 evra koliko nam je Dinkić svima ostao dužan. A šteta će biti neuporedivo veća ukoliko skakavcu ponovo pođe za rukom da obmane narod i preskoči cenzus.

 

#Novinar/ # Geto Srbija

dinkic g17+ srbija urs

No ratings yet - be the first to rate this.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse