Obama je homoseksualac ?! Seksualna prošlost Baraka Obame je skrivena Ubistvima Bivših Ljubavnika !

Majka ubijenog Obaminog ljubavnika je progovorila !

obama homoseksualac gay

U junu 2010., wašingtonski istraživački novinar i publicista  Wayne Madsen je šokirao javnost sa novim otkrićem Obaminog članstva u Chicago gay klubu, pod nazivom Klub muškaraca

Donald Young

Madsen je isto tako izvestio javnost o Obaminim seksualnim odnosima, uključujući imenovanog wašingtonskog političara Donald Younga. Javno priznati i poznati gay, direktor je udruženja u čikaškoj crkvi, u kojoj je Obama bio član preko 20 godina – crkva Ujedinjenog Trojstva Hristove crne teologije oslobođenja. Obamin odnos je isto tako potvrdio Larry Sinclair, koji tvrdi da je imao dva kokainska seksa sa Obamom.

Larry Bland

Bili su svi javno priznati homoseksualci u Wrightovoj crkvi: Larry Bland i Nate Spenser. Kasne 2007, kada je Obama počeo da se napreduje  prema predsedničkom mestu, u intervalu od pola meseca, sva tri navedena lica su “odjedanput” umrla:

Bland je ubijen egzekucijskim stilom 17. decembra, 2007;
Young je ubijen egzekucijskim stilom 24. decembra, 2007;
Spenser je iznenada umro od sepse, upale pluća, i HIV-a 26. Novembra 2007.reportedly died of septicemia, pneumonia, and HIV on December 26, 2007. (Uzrok smrti koji je naveden u smrtovnici  Blanda i Younga.)

Nate Spenser

Danas, Youngova majka govori o sumnjama da je nen sin  ubijen da bi se zaštitila Obamina reputacija i osigurala njegova politička budućnost kao budućeg predsednika SAD -a.

Bela kuća zataškava štetu koja je mogla nastati oko čikaške gay istorije.

Priča o predsedniku Baraku Obami neće tako  tako lako nestati. Sada, u ekskluzivnom intervju sa The Globe časopisom, Norma Jean Young, 76-godišnja majka preminulog direktora udruženja crkve Ujedinjenog Trojstva Hristovog, je progovorila i deklarisala da su određene osobe pokušale zaštititi Obamu, ubile njenog sina na vrhuncu predsedničke demokratske kampanje, primarno da zaštite Obamu od neugodnog javnog otkrića o homoseksualnim odnosima sa njenim sinom.

Telo Donalda Younga je nađeno izrešetano u čikaškom stanu 23. decembra, i pokazalo se da je ubistvo delo profesionalnog ubice.

Larry Sinclair, homoseksualac  koji je izjavio da je imao dva susreta sa Obamom u Čikagu 1999, napisao je knjigu “Kokain, Seks, Laži i Ubistvo”, u kojoj izjavljuje da je Obama bio povezan sa ubistvom Younga.

19. juna , 2008,  WMR je objavio izveštaj:

“WhiteHouse.com  je održala konferenciju za javnost u kome je objavila video oko Sinclairovog ispitivanju na poligrafu. Posle nekih tehničkih poteškoća sa video prezentacijom, Parisi je iznenada odjavio i prekinuo  konferenciju za štampu i odbio da odgovara na sva pitanja novinara”.

Velika većina masona koji danas učestvuju u upravljanju državama, su homoseksualci. Da li je to deo njihovog obreda, ili je to uslov za ulazak u  visoko  društvo  novog  svetskog  poredka ? ? ?


The Globe časopis je objavio u martu 2008. da je čikaški privatni detektiv rekao da je Young vrlo verovatno “izbrisan” zbog odnosa sa Obamom. Sinclair je podržao stavove privatnog detektiva u vezi Younga i Obame. The Globe je objavio da je Young pre svoje smrti planirao da otputuje u Afriku, da radi kao profesor.

Pogledajte video:

Ex gay, Obama sa pastorom

Obama optužen za gay sex, drogu i ubistvo

Enhanced by Zemanta

No ratings yet - be the first to rate this.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse