Obama objavio krštenicu i dokazao da je rođeni Amerikanac ! NOT !

novisvjetskiporedak.com

Bela kuća je objavila dužu verziju krštenice predsednika Baraka Obame u pdf formatu, u nastojanju da okonča raspravu o mestu njegovog rođenja koju podstiče pokret tzv. “birthera” (birth – rođenje), tvrdeći kako on nije rođen u SAD-u, a time po ustavu ne može biti predsednik.

Američki ustav propisuje da predsednik države može biti samo osoba rođena u SAD-u.

Obama je 2008. objavio svoju krštenicu kraćoj verziji, ali mnogi “birtheri” su rekli da odsutnost duže verzije krštenice otvara pitanje o Havajima kao Obaminu mestu rođenja. Bela kuća je sve do sada ignorisala tvrdnje “birthera” i nije na njih odgovarala, ali u poslednjih nekoliko nedelja, potencijalni predsednički kandidat republikanaca Donald Tramp, poveo je medijsku kampanju sa kojom je pitanje mesta Obaminog rođenja ponovno izbilo u prvi plan.

U vreme velikih posledica za ovu zemlju, kada bi trebali raspravljati o tome kako možemo osvojiti svoju budućnost, smanjiti deficit, nositi se sa visokim cenama benzina i doneti stabilnost na Bliskom istoku, Washington je još jednom ometan lažnim pitanjem, rekao je direktor za komunikacije Bijele kuće Dan Pfeiffer.

Trampova zasluga

Kralj nekretnina i zvezda “reality” TV programa Donald Tramp, u sredu je preuzeo zasluge za objavljivanje dokumenta.

Osećam da sam ostvario nešto zaista jako važno i počašćen sam time, rekao je Tramp na konferenciji za novinare u New Hampshireu. Tramp je napomenuo da su mnogi ljudi već odavno tražili dokument, ali je on jedini postigao da ga Obama objavi. Ocenio je da će taj događaj ojačati potencijal njegove predsedničke kandidature.

Obama lažljivac: Krštenica je falsifikat!!

Prepucavanje između Obame i Trampa pre neki dan je poprimilo nove dimenzije kada je Obamin kabinet popustio pritisku svih medija i u javnost izbacio krštenicu predsednika. Alex Jones je još pre par godina lansirao činjenicu da je Obama zapravo Barry Soetoro i da nije američki državljanin. Nakon što je krštenican izašla u medije Obami je opet jako porasla podrška, a da je sve to jedan veliki spin otkrili su brojni stručnjaci koju su isti proglasili vrlo lošim falsifikatom. U nastavku pogledajte video i greške na krštenici!

 

obama

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3g30VCl_cgk&w=709&h=397&hd=1]

 

Obamina krštenica krataka u autentičnosti ( poseduje  KERNING – preklapanje, koje je nemoguće kod pisaćih mašina)

…kucani tekst na krštenici, pokazuje dokaz  “kerning” sljubljivanja slova prilikom pisanja na mašini. Kucanje slova u jedan red  tako da se uguravaju u okolni tekst svakog slova. Kerning je rutina, od pojave procesora za obradu reči i kompjutera, i jedino nemoguće je ostvariti ga sa pisaćom mašinom.

novisvjetskiporedak

Preklapanje slova nije postojalo u vreme Obaminog rođenja !

Denninger je objasnio gornju sliku, na reči “bolnica – hospital”, slova  “a” i “p” dele vertikalni prostor na liniji pisanja.

“Ovaj proces, naravno, zahteva da znaš koje je sledeće slovo. Pomoću kompjutera je to prilično lako, otkada kompjuter može retroaktivno se vratiti nazad i popraviti, isto tako može takođe slagati slogove pomoću aktuelnih slova, pomoću informacije koje je slovo bilo pre”, izjavio je Denninger. “Pisaća mašina, u drugu ruku, je mehanička naprava. Ona ne zna koje će biti sledeće slovo koje ćete napisati, niti zna koje ćete zadnje slovo napisati. Prema tome, slova koja su napisana pisaćom mašinom, ostavljaju prostor između granica svakog slova.”

“Da bi poništili ove dokaze, morate doći sa pisaćom mašinom koja sadrži kapacitet strujanja i kao takav je sposoban da tačno predvidi budućnost”, rekao je. “Ovaj dokument je sastavljen uz nečiju pomoć, od strane kompjutera”. Obama je raskrinkan.

 

 

No ratings yet - be the first to rate this.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse