OLIVER DULIĆ, AMERIČKI MILJENIK !

Dulić, mladi i energični član DS-a, igra ključnu ulogu u DS koaliciji kao veza sa Hrvatskom i manjinama u Vojvodini, vrlo je važan američki sagovornik. Bio je jak pristalica projekta nove američke ambasade i lično je imenovao svog višeg asistenta da obezbedi ispunjenje zahteva američke ambasade, i pobrine se da razne dozvole ne budu zaglibljene u donjem delu birokratije.

Ovako američki ambasador u Srbiji Meri Vorlik 2011. godine izveštava Stejt Department o Oliveru Duliću u depešama koje je slala iz Beograda, a koje je objavio Wikileaks.

Celu depešu možete videti na sledećem linku: http://www.cablegatesearch.net/cable.php?id=10BELGRADE266#para-142108-8

#Geto Srbija

 

ambasada beograd dulic us vorlik

No ratings yet - be the first to rate this.

Comments (1)

1. Eko Medija (link) 10/02/2012

Oliver Dulić je Bunjevac,iz Hajdukova kod Subotice (sela nastanjenog Bunjevcima,odnosno Hrvatima doseljenim iz Hrvatske,oko reke Bune te otuda i naziv Bunjevci...tobože nisu više Hrvati !) odakle na primer je i Zvonko Bogdan,pevač...rođak je Ivane Dulić-Marković,poznate po aferi kupovine vojvođanske zemlje za račun hrvatskih firmi...svi Bunjevci pa i Oliver imaju hrvatsku putovnicu...i državljanstvo Hrvatske...njegov rođeni brat je isteran iz policije jer je imao falsifikovanu diplomu,kao i Oliver...dakle,Oliver nije čak ni ortoped...ali je zato dobar Hrvat,dobar katolik i najbolji lopov u "Žutom" dresu - preko akcije "OČISTIMO SRBIJU" pokrao je više od 6 miliona evra do sada !!! Sebe naziva "Čistačica" na Twitteru ...a i jeste - OVA BUNJEVAČKA ČISTAČICA JE OČISTILA BUDŽET SRBIJE - DO POSLEDNJEG DINARA !!!

Add a comment

You're using an AdBlock like software. Disable it to allow submit.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse