STIV DŽOBS: OD ČEGA JE ZAISTA BOLOVAO ?!

Suosnivač kompanije "Epl" (Apple) Stiv Džobs preminuo je usled zastoja u disanju koji je izazvan tumorom pankreasa od koga se poslednjih nekoliko godina lečio, navedeno je u smrtovnici koju je objavio Zavod za javno zdravlje okruga Santa Klara.

             steve_jobs_head.top.jpg

Džobs se proteklih godina borio s rakom, a 2004. godine je bio na operaciji kojom mu je uklonjen kancerozni tumor na pankreasu. Međutim, posle toga je na njegovim javnim nastupima uočeno da je sve mršaviji, zbog čega se pojavila zabrinutost za njegovo zdravlje, a u januaru 2009. je bio primoran da objavi da će uzeti šestomesečno bolovanje i da će ga za to vreme zamenjivati Tim Kuk. Komplikacije oko hormonske neravnoteže dovele su do toga da mu je morala biti presađena jetra i on se u junu 2009. vratio na posao.

Međutim, 2004. godine je ustanovljeno da je HIV – pozitivan, (što se može videti u njegovom medicinskom nalazu) pa se postavlja pitanje, da li je zaista preminuo od zastoja u disanju usled širenja tumora pankreasa, ili je njegova smrt posledica HIV-a ??? 

steve-jobs-hiv_steve-jobs-hiv-01

steve-jobs-hiv_steve-jobs-hiv-02

No ratings yet - be the first to rate this.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse