ZASTRAŠUJUĆE

BONDSTIL…”PRAVO MESTO” TRGOVINE ORGANIMA

 

Ponovo nas ubeđuju da su vađenje organa otetim Srbima na KiM vršili priučeni kursisti u improvizovanim bolnicama u gudurama na severu Albanije, a ne u Bondstilu u kome rade najbolji hirurzi sa vrhunskom tehnologijom.

 

010908-A-9680K-513

 

U večeri nakon proglašenja kraja nadgledane nezavisnosti tzv. Kosova, na RTS je puštena „specijalna emisija“ u kojoj je prikazan razgovor sa „zaštićenim svedokom“, koji je „dokazao“ da su Srbima vađeni organi u improvizovanim bolnicama u gudurama na severu Albanije.

Priča stravična, gleadoci zapanjeni, danas se samo o tome govori. Pametna medijska bomba je pukla i napravila veliku štetu.

Ali, ne štetu separatistima koji su juče sa svojim prijateljima iz EU i NATO slavili „pravu nezavisnost“, već štetu Srbiji i istrazi o trgovini organima otetih Srba.

 

Tempiranje „svedočenja“

 

Interesantan je termin prikazivanja emisije. Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević se pohvalio da tužilaštvo već dugo ima ovog „svedoka“, tako da je materijal za emisiju sniman ranije.

Emisija je bila pripremljena i čekala pogodan politički trenutak.

Juče su u Prištini prijatelji tzv. Kosova, ali i „prijatelji Srbije“ Filip Riker, Štefan File i ostali govorili o velikom napretku tzv. Kosova, kosovskom suverenitetu i „kriminalcima sa severa“ koji su protiv mira.

Njihove poruke su prošle gotovo neopaženo, jer ih je u senku bacio iskaz „zaštićenog svedoka“.

Prvi cilj ove pametne medijske bombe je ispunjen – pažnja je skrenuta sa suštinske poruke koja je juče izrečena u Prištini, a to je da će EU i NATO štititi suverenitet tzv. Kosova, bez obzira šta o tome mislila Srbija.

Umesto da javnost Srbije juče glasno pita vlastodršce šta su učinili za odbranu Kosova i Metohije, podmetnuto je „svedočenje“ koje je trebalo da pokaže kako domaći organi napreduju u istrazi o trgovini organima otetih i ubijenih Srba.

Ceo dan se priča o velikom uspehu domaćih organa da raskrinkaju kriminalce sa KiM, svedoku pokajniku koji je zbog griže savesti priznao stravičan zločin, pri čemu ponovo gledamo slike fantomske žute kuće (iako je „svedok“ nije pominjao, već je govorio o drugoj lokaciji), u kojoj su navodno izvađene hiljade organa za prodaju bolesnim bogatašima širom sveta.

 

U šta mi to treba da poverujemo?

 

Sam iskaz ovog „svedoka“ podseća na iskaze lažnih haških svedoka, koji su lepo naučili šta treba da kažu, ali je pun nelogičnosti, posebno kada je reč o jednoj složenoj hirurškoj operaciji kakva je vađenje organa za transplantaciju.

„Svedok“ je izjavio da je operacija bila mnogo važna i pri tom hitna, i da mora što pre biti izvađeno srce.

Ovakva vrsta operacije zahteva ozbiljne medicinske pripreme i vrhunsku stručnost hirurga koji operaciju izvodi, pri čemu prostorija za operaciju, kao i hirurški instrumenti, moraju biti odgovarajući i sterilni.

Takođe, organ mora da se čuva u posebnim uslovima i što pre transportuje.

Ovo je mininum medicinskih standarda za transplantaciju. Kada se tome doda da je neko platio nekoliko desetina hiljada evra za organ, „usluga“ zaista mora da bude vrhunska.

 

A, kako je to izgledalo prema rečima „svedoka“?

 

Hirurg je prošao dvonedeljnu obuku na plastičnoj lutki u jednoj školi na severu Albanije.

Za dve nedelje ovaj genijalni „svedok“ je savladao anatomiju, fiziologiju i hirurške tehnike i stekao dovoljno iskustva da može da izvodi složene zahvate, kao što je vađenje srca.

Pri tom, „svedok“ do ove operacije uopšte nije video pravi ljudski organ. Operaciona sala u kojoj je vađeno srce je bila neka učionica, u kojoj je hirurški sto improvizovan spajanjem školskih klupa.

Nema šta, visoki medicinski standardi?!

Operacija počinje tako što je jedan terorista doveo zatvorenika sa rukama vezanim na leđima. Zatvorenik je bio prebijen, toliko da se jedva kretao.

Dvojica čuvara su ga stavila na improvizovani sto, a onda su pozvali još dvojicu da ga drže za noge. Onako teško pretučeni čovek, kakav je bio ovaj iz iskaza „svedoka“, verovatno je imao i neke unutrašnje povrede, ali to naravno niko nije proveravao.

Bez ikakvog pregleda u kome bi se ustanovilo u kakvom je stanju srce, samo su ga stavili na sto.

Svi su oprali ruke nekim tečnostima, a famozni D, koji im je, prema „svedočenju“ polivao, je uzeo još jednu gazu i litarsku flašu od debelog stakla, providne tečnosti, otvorio je i oprao grudni koš zatvorenika.

Tako je izgledala priprema za operaciju vađenja organa koji neko treba da plati nekoliko desetina hiljada evra.

 

Kako se pri tom ponašao „glavni hirurg“

 

„Ja sam stajao sa desne strane zatvorenika, a D. mi je pokazivao po grudnom košu zatvorenika gde treba da sečem. Mene je uhvatila panika. Ja sam onda počeo da se tresem. Baš da se tresem.“ – kaže „glavni hirurg“.

Da li čovek u ovakvom stanju može da izvodi hirurški zahvat, pa još tako složen? Naravno, da ne može. Čak i smirivanje i uverevanje „kako smo to učili“, od preplašenog kursiste koji se trese ne može da napravi vrhunskog hirurga transplantologa.

Ono što je kasnije usledilo, sa vrištanjem žrtve i šikljanjem krvi, liči na scene stravičnog mučenja iz horor-filmova, a ne hirurški zahvat za transplantaciju organa.

Takvom mučenju su Srbi sigurno podvrgavani u kampovima OVK, ali da bi se krvoločne terorističke zveri iživljavale, a ne da bi se organi žrtava skupo prodavali bogatim „klijentima“.

Hirurški zahvat, koji je „svedok“ opisao liči na tehniku koja se koristi pri vađenju organa, i to su potvrdili hirurzi, kao što je Dragoš Stojanović, koji je rekao da opisi deluju verodostojno. Ipak, „svedok“ je mogao da nauči kako izgleda postupak da bi njegov iskaz delovao uverljivo.

Na suđenju Srbima pred Haškim tribunalom, posebno na suđenjima Miloševiću i Šešelju, pojavljivali su se svedoci sa naizgled uverljivom pričom, da bi se kasnije ustanovilo da su svedoci samo naučili teskt koji im je tužilaštvo napisalo.

S obzirom na prijateljstvo Vukčevića i Haga, sumnja da se tako nešto i ovde desilo je i te kako osnovana.

Operacija se završava time što „svedok“ seče rebra svoje žrtve improvizovanim makazama od bajoneta, koji je prethodno malo ispran alkoholom.

Bez obzira što nije bilo ni štipaljki za vene, ni druge potrebne hirurške opreme, priučeni prestravljeni kursista, vadi srce koje još uvek kuca, stavlja ga u kutiju i frižider koji su mu doneli.

Na kraju, nakon što su frižider sa srcem stavili u automobil, „svedok“ kao pravi holivudski heroj, dobija pohvalu za brzo i dobro urađen posao.

I, sada, mi treba da poverujemo da su na ovakav način u zabitima severne Albanije vađeni organi hiljada Srba od kojih je Tačijeva banda zaradila milione?

 

Glavna šteta od pametne medijske bombe

 

Tužilac Vukčević se hvali da je ovo ključni svedok u istrazi, koja će doprineti da se otkriju zločinci iz tzv. žute kuće.

Javnost treba da bude uverena kako država radi svoj posao i goni Tačija i njegovu bandu, kao i da su teroristi iz OVK jedini krivci za monstruozne zločine nad Srbima.

Tači jeste bandit i njegove ruke su krvave do ramena, ali pravi krivci nisu na toj strani.

Na Kosovu i Metohiji zaista postoji mesto na kome transplantacija organa može da se obavi bez ikakvih rizika, jer na tom mestu postoje najbolje bolnice u kojima rade vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, za velike plate, sa svom neophodnom opremom.

Tu je i aerodrom, heliodrom, hotel, jako obezbeđenje i sve drugo što je klijentima potrebno da bi se osećali ugodno dok za veliki novac čekaju organ izvađen od kidnapovanog Srbina.

To mesto nije u nekoj žutoj kući u gudurama, to mesto je baza “Bondstil”.

Tamo „klijenti“ mogu da dobiju vrhunsku medicinsku uslugu.

 

„Svedočenje“ o izvađenom srcu koje kuca, sračunato da zaokupi naše emocije, će istragu odvesti veoma daleko od Bondstila, samim tim daleko i od utvrđivanja istine o tome šta se dogodilo otetim Srbima.

To je najveća šteta koju je izazvala medijska bomba, koju su zajedno postavili vlastodršci i mediji u Srbiji po nalogu svojih i Tačijevih prijatelja iz EU i NATO.

 

Autor: Ratko Vukanić

#Geto Srbija

Creative Commons лиценца

KILL SWITCH: OPASNOST ZA LJUDSKA PRAVA I SLOBODU INTERNETA !

 

13 minuta je trebalo egipatskoj vladi da isključi Internet u celoj državi i time ukine komunikaciju između 83.000.000 građana.

To su građani, koji, površno gledano, traže svoje pravo na demokratiju i slobodu.

Jednim potezom vlada je hladnokrvno iskoristila mogućnosti tehnologije, pa se slobodno može pričati o novoj tehnološkoj katastrofi,

i udaru na osnovna ljudska prava i slobode.

 

40821_1_600

 

„Kill Switch“ ima ulogu zaustavljanja internet saobraćaja, u svim državama koje ovaj sistem budu omogućile, a pod izgovorom: “u slučaju cyber napada”.

 

U kabinetu austrijskog kancelara se radi na jednom projektu koji bi trebao omogućiti gašenje interneta u slučaju cyber-napada na prostoru Evropske unije.


Austrija već 'duže vreme'  radi na tzv. 'Kill Switchu" za Internet.

Zanimljivo je, da se u ovom slučaju poziva na osnov međunarodnih dogovora koji definišu gde i kada bi se Internet mogao isključiti na teritoriji EU, javlja Futurezone, pozivajući se na jednu odgovornu osobu iz GovCERT(Government Computer Emergency Response Team) koji je deo kabineta austrijskog kancelara i nešto kao krizni menadžment u slučaju da dođe do problema u nacionalnim IT-sektorima.

 

Dakle, može se zaključiti da će uskoro u Austriji, u okviru programa za zaštitu kritične infrastrukture, postojati jedno dugme za gašenje interneta.

 

Zakonski osnov za ovaj postupak u Austriji ne postoji , ali se kabinet kancelara u ovom slučaju oslanja na jednu deset godina staru, od strane Nacionalnog veća odobrenu doktrinu po imenu: „Doktrina bezbednosti i odbrane“.

Tamo piše npr. da je bezbednost Austrije i Evropske unije neodvojiva, da se ne može nikako razlikovati i da se u najvećem smislu gradi po okviru donesenom u EU.


Čitajući rečenicu na prvi pogled zvuči vrlo logično ali se može i izvući zaključak kako strateški potezi u ovom slučaju dolaze preko direktive sa vrha Evropske unije, koja to želi da uvede kao standard.


Poznato je svima da su građani zahvaljujući internetu, dobili veću mogućnost međusobnog komuniciranja.

Informacije više ne putuju jednosmerno od emitera prema građanima, nego se i uzvraća informacijama i komunicira međusobno.


Otkud sad ideja da se takav protok informacija mora kontrolisati ili čak razmišljati o jednom sistemu preko koga bi se taj „dar“ i sloboda interneta mogla po hitnom postupku i po odluci vlasti, preko jednog dugmeta, sasvim onemogućiti?

 

Obama dobio ovlašćenje o gašenju interneta u SAD-u - počela diktatura?

 

Na isti datum kada je u Egiptu „ugašen“ internet, američki Senat je izglasao zakon o takozvanom „Kill Switch“ koji ima ulogu zaustavljanja internet saobraćaja u celom SAD-u.

„Kill Switch“ ima ulogu da zaustavi internet saobraćaj u celom SAD-u, u slučaju cyber napada.

Ceo sistem funkcioniše po principu da američki predsednik ima ovlašćenje, “u slučaju opasnosti”, da jednim pozivom postavi svojevrsnu internet branu.

 

Mnogi koji prate stanje internet sloboda postavljaju pitanje ne daje li možda ovaj zakon malo previše moći vlastima SAD-a.

Prevelika je možda odgovornost omogućiti jednoj osobi da jednim pozivom vrati zemlju par decenija unazad, i prekine sve popularne načine internet komunikacije.

 

Kao što vidimo iz aktuelnih događanja, internet je veoma moćno oružje građana u obezbeđivanju osnovnog ljudskog prava, – “prava na slobodu govora i komunikacija”.

Sa pravom je briga svih nas, koji se bojimo, da vlasti u većini zemalja sve više svojataju to snažno oružje.

 

#Geto Srbija

Creative Commons лиценца

Codex Alimentarius – “Policija za Bezbednost Hrane” može nekažnjeno ubijati !

 

Bogomdano ljudsko pravo na uzgajanje hrane je napadnuto od strane novozelandskih (NZ) specijalnih interesnih grupa i ostalih koji trenutno pokušavaju progurati  predlog zakona “bezbednost hrane”  kroz državni parlament koji bi onemomogućio pravo pojedinca da uzgaja hranu, čuva seme, čak i da deli plodove njegovog rada sa prijateljima i porodicom.

 

 

Prema Svetskoj Trgovinskoj Organizaciji (WTO eng), Codex Alimentarius šema za globalnu kontrolu hrane, novozelandski predlog zakona o hrani, ako prođe, će u osnovi preneti kontrolu hrane sa individualca na korporacije pod maskom bezbednosti hrane. Sve dok se masa građana ne pobuni i dok joj se ne probudi savest, i tako natera noveozelandsku vladu da stopira sprovođenje zakona, uskoro bi taj zakon mogao postati legalan.

 

UKRATKO: Codex Alimentarius

Codex Alimentarius je organizacija, osnovana pre 40-ak godina od strane Svetske Zdravstvene Organizacije (WHO) i Organizacije za Hranu i Poljoprivredu (FAO) pod pokroviteljstvom UN. Codex je bio osnovan sa dobrom namerom zaštite potrošača i kontrole bezbednosti hrane. Pod svojim krilom Codex ima više od 20 državnih komisija, koje rade na tome da definišu standarde i smernice, koje na međunarodnom nivou kontrolišu proizvodnju i bezbednost hrane. Još jedan njen cilj je rešavanje problema povezanih sa genetski modifikovanom hranom i biotehnologijom. Sam Codex je skup od oko 4000 normi koje se koriste u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Sve ove organizacije su pod vođstvom najvećih svetskih masona i illuminata koji kroz njih sprovode svoje podle planove NWO.

 

Prema novozelandskim Osiguranjem Hrane, nezavisna grupa trenutno radi na zaštiti Bezbednosti Hrane građana Novog Zelanda, kako bi njihov predlog zakona za deljenjem i uzgojem hrane dobio privilegije, čak ispred ljudskih prava. Ovaj zakon bi distrubuciju hrane među građanima proglasio ilegalnim, saglasno sa predlogom zakona koji čeka izglasavanje. Ilegalno će takođe biti i čuvanje semena, nutrienata, alternativne medicine, minerala čak i …VODE !!!

 

Policija za Bezbednost Hrane će isto tako biti zaštićena od kriminalnog i civilnog progona za njihove ilegalne akcije i kršenje zakona.

 

Vidite, mega-korporacije koje se bave poljoprivrednim biznisom poput firme Monsanto, želi potpunu kontrolu hrane, što bi značilo kraj zemljoradničkih poljoprivrednih sistema koje sprovode pojedini seljaci, i koji su da tako kažemo “van granica”. To je razlog zašto tako naporno rade da bi sproveli takav zakon, pogotovo u Americi (SAD), i time da bi pretvorili konvencionalnu poljoprivredu, u genetički modifikovanu (GMO) koja se kontinuirano temelji na novom semenu na kome se radila hemijska intervencija.

Dalje sprovođenje Bezbednosti Hrane, novozelandski predlog zakona će autorizovati privatne kompanije koje će unajmljivati “Policiju za Bezbednost Hrane”, koja će moći provaliti na tuđ posed bez sudskog naloga.  Ne samo da će “Policija za Bezbednost Hrane” moći ulaziti na posede kako im padne na pamet, nego će moći potezati oružje na one koji se progone, tj. oni koji su prekršili zakon o Bezbednosti Hrane. Policija za Bezbednost Hrane će isto tako biti zaštićena od kriminalnog i civilnog progona za njihove ilegalne akcije i kršenje zakona.

Ceo tekst o novozelandskom predlogu zakona o Bezbednosti Hrane možete pročitati OVDE:
nzfoodsecurity.org/2011/07/1… (TAP – web stranica više ne postoji!!!!!)

Ovo bi značilo, naravno, da će uskoro novozelandska vlada moći arbitražno odlučiti u bilo kom trenutku, da zabrani individualnu slobodu za sađenje biljaka u vrtu i deljenjem proizvoda koji su uzgojeni sa prijateljima. Čak će i “kućne industrije” koji uključuju male obrte koje se bave uzgojem hrane, mogle biti zabranjene pod ovim novim zakonom.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tmdmZUIu_Wo&w=488&h=274&hd=1]

 

#Geto Srbija

LAVINA ZATRPALA 11 OSOBA!

 

Jutros rano usled velikih snežnih nanosa i velikih smetova u selu Restelica opština Gora, lavina je zatrpala 4 kuće u kojima je bilo i ukućana.

 

 

Prema prvim informacijama sa terena radi se o porodici Reka, i u momentu kada se lavina obrušila sa planine, u kućama je bilo 11 ukućana. Među zatrpanim licima je i troje dece.


Na terenu je prava dama, meštani već 5 sati pokušavaju da se probiju do zatrpanih kuća.

Ekipe turskog KFOR-a, policije i opštinskog direktorata za spašavanje krenuli su u pomoć, a očekuje se intervencija specijalne jedinice policije koja bi trebala intervenisati helikopterima i pomoći u spašavanju.

#Geto Srbija

SMRT DOLAZI PO POZIVU !!!

 

U Holandiji su uvedeni mobilni timovi za eutanaziju, ciljna grupa pacijenti sa utvrđenim ranim stadijumom demencije.

 

Eutanazija

 

Sistem eutanazije se u Holandiji primenjuje od 2002. godine, a od skoro su uvedeni i mobilni timovi. Poražavajuća informacija  je to što  je Holandija za vreme Drugog svetskog rata odbila da prihvati nacistički program eutanazije a sada je taj proces i zakonski regulisan.

Ciljna grupa  su pacijenti čija je dijagnoza rani stadijum demencije koji su prema podacima iz 2010. umirali na rukama doktora, bez primanja eutanazije.

Holandski lekari opravdavaju pomenuti proces time što ističu „pravo čoveka da odluči o svom životu“, pa iz ove izjave je i potekla kampanja „Vaše pravo da umrete“.

„Eutanazija može biti izvršena samo na zahtev pacijenta, nikako drugačije“, ističu lekari iz mobilnih timova i objašnjavaju da se eutanazija sprovodi davanjem sedativa nakon kojeg pacijent pada u komu, i posle prestanka disanja umire.

Statistika je pokazala da se broj onih koji su „doneli odluku o svom životu“ iz godine u godinu povećavao. Od 2003. do 2007. godine broj pacijenata se sa 1815 popeo na 2700.

Bez obzira na pravo građana da odluče o svom životu, holandska vlada ne podržava eutanaziju jer smatra daživot bilo kog pacijenta može da se produži odgovarajućim terapijama.

Izvor: Telegraf

#Geto Srbija

VOJSKA KOSOVA PRUŽAĆE PODRŠKU SEPARATISTIMA

 

Bivši direktor Vojno-bezbednosne agencije, general u penziji Momir Stojanović, ocenio je da će, nakon transformacije Bezbednosnih snaga Kosova u oružane snage ta formacija pružati logističku podršku separatističkim elementima na jugu Srbije, u Makedoniji i u Crnoj Gori.

 

 

 

"Sasvim sigurno će pružati logističku podršku militantnim Albancima na jugu Srbije, kroz šverc oružja, vojne opreme, slanje instruktora, organizovanje manjih terorističkih grupa i izazivanje nestabilnosti na jugu Srbije", rekao je Stojanović agenciji Beta i dodao da ne veruje da će se državnost Kosova zaokružiti u sadašnjim granicama.

Stojanović je rekao da je poznato da projekat takozvane velike Albanije obuhvata i delove Makedonije i Crne Gore, zbog čega veruje da će buduće oružane snage Kosova pružati podršku i svojim militantnim sunarodnicima u tim državama.
U izveštaju direktora Nacionalne obaveštajne službe odboru Senata Kongresa SAD navodi se da je veoma verovatno da će se Bezbednosne snage Kosova transformisati u oružane snage do juna 2013. godine.


Bivši prvi čovek vojne obaveštajne službe rekao je da u ovoj fazi transformacija Bezbednosnih snaga Kosova u oružane snage ne predstavlja opasnost po bezbednost Srbije, ali da će se to sigurno desiti u perspektivi jer se kosovski Albanci neće zadovoljiti sadašnjim granicama.
"Negativno će se odraziti u pogledu stanja bezbednosti u zapadnoj Makedoniji i bezbednosti srpskih enklava na Kosovu i Metohiji",
rekao je on i ocenio da već sada Bezbednosne snage Kosova imaju pod oružjem mnogo više od propisanih 3.000 pripadnika.


Penzionisani general Ninoslav Krstić, koji je bio nekadašnji komandant Združenih snaga na jugu Srbije, rekao je da BSK ne mogu predstavljati opasnost po bezbednost Srbije u ovom trenutku, ali da svakako treba pratiti razvoj situacije i sve promene, kako bi na osnovu toga Srbija mogla da formira svoju odbrambenu politiku.
Krstić je agenciji Beta rekao da je od formiranja Bezbednosnih snaga Kosova bilo jasno da će se ta formacija transformisati u vojsku, jer je za Ameriku Kosovo nezavisna i samostalna država, koja treba da ima svoju vojsku, kao i svaka nezavisna i samostalna država.


"Moramo da znamo da će Bezbednosne snage Kosova ići ka evroatlantskim integracijama, odnosno ići će u NATO. Time će osigurati bezbednost te nezavisne države Kosovo", rekao je Krstić.

# Geto Srbija

CIA: OVAKO POČINJE TREĆI SVETSKI RAT

 

U poslednje vreme javljaju se mnogi scenariji početka Trećeg svetskog rata, neki u tako sulude prognoze ne veruju, a drugima one izgledaju sasvim realne. Mi Vam danas prenosimo jedan takav scenarijo, odnosno predviđanje Philipa Gilardia, bivšeg agenta CIA i direktnu „intervenciju“ Rusije u Siriji da se takav eventualni scenario spreči.

 

 

Philip Gilardi, penzionisani operativac CIA, u nekoliko navrata predvideo je ishod američkog vojnog angažovanja u svetu. U vezi s napetošću koja već mesecima traje u Persijskom zalivu, on predviđa početak trećeg svetskog rata. Prema njegovoj proceni, novi svetski sukob počeće naizgled bezazlenim incidentom na moru, a prerašće u pravi nuklearni rat. Iskusni američki obaveštajac tvrdi da će novi svetski sukob početi manjim incidentom u Persijskom zalivu i da će prerasti u nuklearni rat

 

1. Manji incident
Treći svetski rat počeće manjim incidentom, u koji će biti umešan brod iranske Revolucionarne garde, u Ormuskom moreuzu. Iako se smatra da se moreuz nalazi u međunarodnim vodama, Iran tvrdi da može da određuje ko će tuda proći. Zato će zabraniti američkim ratnim brodovima da prođu kroz moreuz. Fregata „USS Ingram“, koja patrolira blizu iranskog grada Bušera, sukobiće se sa iranskim brodom i upozoriti ga da se vrati. Iranski komandant ignorisaće upozorenje i ispaliti torpedo.
Fregata „Phalanks“ će brzo odgovoriti i dići u vazduh iranski brod. Poginuće cela posada Revolucionarne garde, dva američka mornara biće ubijena, a četiri povređena. Lovci sa nosača aviona „USS John C. Stennis“ istog trenutka će poletiti i uništiti mornaričku bazu iz koje je iranski brod isplovio.

2. Skupština UN
Predsednik Obama održaće konferenciju za novinare, incident nazvati ratom i tražiti podršku da se uradi sve što je potrebno da bi se zaštitile američke snage. Na brzinu sazvanom sastanku Saveta bezbednosti UN glasaće se 17 prema jedan protiv rata. Jedini glas „za“ biće američki. Na Generalnoj skupštini UN Izrael, Mikronezija i Kostarika podržaće moguću vojnu akciju.

3. Izrael prvi napada
Izrael će iskoristiti to što SAD žele rat, pa će napasti iranske nuklearne objekte. Uništiće reaktor u Bušeru i ubiti 13 ruskih tehničara, a razoriće i nadzemni deo nuklearke u Natanzu. Iranska ratna avijacija, koju snabdeva Rusija, oboriće šest izraelskih aviona. Vašington neće dobiti upozorenje da će Izrael napasti Iran, ali znaće da se nešto sprema.

4. Podrška Kongresa
Kongres i mediji u SAD tražiće da se podrži Izrael. Kongresmeni pozivaju Belu kuću da vojno pomogne Izraelu, što prolazi sa 431 glasom „za“ i samo četiri „protiv“. Obama će prvo oklevati, a onda dozvoliti ograničenu ofanzivu - protiv iranske vojske, nuklearnih objekata i Revolucionarne garde.

5. Prva razaranja
U prvih nekoliko dana nadmoćna američka avijacija i mornarica uništiće iranske glavne vazdušne, mornaričke i kopnene baze. Objekti Revolucionarne garde biće zbrisani, kao i nuklearni objekti. Ograničena ofanziva prerašće u nešto drugo nakon što SAD bombarduju podzemne laboratorije nuklearnih centara, i to novom bombom, poznatom kao „big blu“, s punjenjem od 13.608 kilograma. Biće mnogo civilnih žrtava jer su nuklearni objekti u blizini naseljenih mesta.

6. Kontraofanziva
Posle pauze, napašće Iran. Posle skoro deset godina priprema, Teheran uspešno skriva mnoge vojne i nuklearne objekte, a veliki deo je neoštećen. Nosač aviona „USS John C. Stennis“, koji se nalazi u zalivu Omana, pogodiće kineska raketa „svilena buba“. Nosač aviona vratiće se u luku Bahrein. Ostala tri broda teško su oštećena u napadu patrolnih čamaca kojim upravljaju samoubice Revolucionarne garde. Iranski napadači su uništeni, a Amerika odbija da kaže koliko njenih marinaca je poginulo.

7. Vatra se širi
Proiranske demonstracije počinju u Bejrutu. Na jugu Libana, Hezbolah ispaljuje salvu raketa na Izrael - na Tel Aviv, a u napadu ginu stotine Izraelaca. Izrael odgovara bombardovanjem Libana i Sirije, koju krivi za podršku napadima. Iranska raketa „šahab-3“ pogađa Izrael i ubija civile. Izraelska vojska se kompletno mobiliše i trupe se šalju na severnu granicu. Sirija i Liban takođe mobilišu svoju vojsku. Demonstranti u Bagdadu napadaju američku ambasadu, koja zahteva da iračka vlada uradi nešto da je zaštiti, ali premijer Nuri el Maliki objavljuje da situacija izmiče kontroli. Učesnici velikih demonstracija zahtevaju da Irak podrži Iran u borbi protiv SAD.

8. Naftna kriza
Šiiti, u znak podrške Iranu, sabotiraju postrojenja na naftnim poljima na istoku Saudijske Arabije. Tanker s naftom iz Kuvajta pogađa raketa kineske proizvodnje. Drugi tanker nailazi na minu. Londonska osiguravajuća kuća „Lojd“ odbija da pokrije troškove tranzita tankera iz Persijskog zaliva zato što rat nije pokriven polisama.
Tranzit nafte kroz Ormuski moreuz (četvrtina svetskih potreba) potpuno staje, a cena nafte raste na 300 dolara po barelu. Wal street bilježi najveći gubitak za 20 godina.

9. SAD nude primirje
Sjedinjene Države nude Iranu primirje, koje Teheran odbija. Dva dana kasnije, telohranitelji po nalogu Teherana ubijaju predsjednika Avganistana Hamida Karzaija. Pakistan naređuje Ambasadi SAD da redukuje osoblje, uključujući i agente CIA. Naređenje nailazi na otpor i Pakistan proglašava vanredno stanje. NATO evakuiše snage zarobljene u Avganistanu, koje ostavljaju oružje i tešku mašineriju za sobom.

10. Ofanziva talibana
U vakuumu koji nastaje talibani zauzimaju Kabul i Kandahar. Provincija Mazari Šarif pripaja se Iranu. Vlada u Bejrutu podnosi ostavku, a novu formira Hezbolah. Salva iranskih „svilenih buba“ pogađa naftna polja na istoku Saudijske Arabije. Ta zemlja i Ujedinjeni Arapski Emirati šalju diplomatsku poruku Teheranu da će biti neutralni u sukobu i da više neće pomagati SAD. Egipatski dobrovoljci okupljaju se na granici sa Izraelom, na Sinaju. Kuvajt odbija da dozvoli SAD da koristi njegove resurse protiv Irana. U Bahreinu Šiiti obaraju šeika Kalifu el Kalifu i uspostavljaju islamsku republiku, primoravajući američku Petu flotu da napusti jedinu sigurnu bazu u regionu.

11. Rusko i kinesko NE
SAD pokušavaju da nagovore Kinu i Rusiju da pregovaraju sa Iranom o završetku borbi, ali one to odbijaju. Bombaši samoubice napadaju London, Vašington, New York i Los Angeles. Amerika upozorava Iran da će, u slučaju da ne proglasi primirje, upotrebiti nuklearno oružje. SAD su alarmirale Indiju i Pakistan i njihove nuklearne snage stavljene su u stanje pripravnosti, kao i izraelske. Rusija i Kina su svoje atomske snage takođe stavile u pripravnost.

12. Početak kraja
Nafta nastavlja da poskupljuje, a zalihe su pod znakom pitanja nakon što je Ormuski moreuz zatvoren. Konzulat SAD u Karačiju je zapaljen.
Oko 40 Amerikanaca je poginulo u razmeni vatre između marinaca i Pakistanaca.

Amerika baca neutronsku bombu na iranski istraživački centar u Natanzu. Prete da će ponovo bombardovati ukoliko Iran ne prihvati primirje. Iran na to odgovara raketama „svilena buba“, kojima gađa brodove SAD. Rusija i Kina svoje nuklearno oružje stavljaju u stanje pripravnosti. Pakistanska milicija preuzima kontrolu nad vladom, potpomognuta radikalnim islamistima u vojsci i tajnoj službi. Indija preventivno napada pakistanske nuklearne centre u Vahu i Multanu, gde se nalazi nuklearni arsenal. Pakistan uspeva da pomeri neke od svojih nuklearnih bombi i jednu od njih baci na New Delhi. Zbog manjeg incidenta u Persijskom zalivu počinje treći svetski rat.

 

# Geto Srbija

Amerikanac kažnjavao devojčice električnim ogrlicama za pse!

Devojčice stare 4 i 8 godina, muškarac je terao na teške fizičke aktivnosti. Nakon što bi se srušile od iscrpljenosti uključivao bi električne ogrlice koje im je stavljao oko ruke.

 

Amerikanac kažnjavao curice električnim ogrlicama za pse

 

Pripadnik američkih specijalnih jedinica uhapšen je zbog optužbi da je koristio električne ogrlice za pse kako bi kaznio dvoje male dece. 

Michael Lee Mitchell (24) optužen je i za zlostavljanje devojčica jer ih je terao na ekstremne fizičke aktivnosti sve dok ne bi povratile. Devojčica (8) vlastima je rekla da joj je Michael oko ruke stavljao električnu ogrlicu koju bi koristio kad bi prestala da trči. Dodala je i da je pretio da će joj uređaj staviti i oko vrata. Devojčicu je terao da trči uz njegov auto i po više od četiri kilometra. Nakon što bi se srušila zbog iscrpljenosti aktivirao bi ogrlicu koja emituje mali strujni impuls, a inače se koristi za obuku pasa. Prema policijskom izvještaju drugoj devojčici (4) ogrlicu je postavljao oko struka, piše Daily Mail.

Zlostavljač iz Crestviewa na Floridi policiji je priznao zločin, rekavši da su njegove kazne bile ektremne i preterane. Vežbe je nazivao 'samoubistva'. Njegove komšije su šokirane okrutnim zlostavljanjima devojčica. Jedan od komšija je izjavio, da je užasno znati, da se nešto tako događalo tako blizu njihovih domova, devojčicama koje su se igrale sa njihovom decom.

PR vojske je incident opisao kao nesrećan, ali je rekao da ne može komentarisati civilne stvari.

Zbog privatnosti šerif nije otkrio u kakvom je odnosu Michael s devojčicama koje je sada preuzelo Odeljenje za decu i porodicu. On je zadržan u zatvoru, a kaucija iznosi 200 hiljada dolara. 

 

 

 

Nema potrebe za kondimima, GM hrana obavlja isti posao!

svinja GMO

 

Džeri Rosman, uzgajivač svinja iz Ajove - SAD, je uzgajao GMO kukuruz, kojim je hranio svoje svinje. Rezultat: njegove krmače su postale neplodne, i posle godinu dana on je bankrotirao.

 

 

 

Da li je ovaj incident izolovan samo na Ajovu? Pročitajte ovaj članak koji je napisao pokret Greenpeace; www.greenpeace.org/india/en/news/no-need-for-condoms-ge-corn/

“Austrijski naučnici su hranili laboratorijske miševe u periodu  od 20 nedelja, i to mešavinom 33% Monsanto GE kukuruza (NK 603 x MON 810) i NE-GMO kukuruzom.


Ti miševi su okotili manje beba i bebe su imale manju težinu. Miševi koji su hranjeni sa NE-GMO kukuruzom okotili su normalne miševe.

 

Ako je Genetski Modifikovana hrana (u ovom slučaju kukuruz) izazvala neplodnost kod svinja i miševa, zamislite šta tek može učiniti kod ljudi koji konzumiraju GMO hranu i proizvode od nje!!!

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eilDbdLAyFs&w=578&h=324&hd=1]
ZA PREVOD, PRITISNITE CC

Američka policija UBIJA građane !

Hvataj

 

Policija u Los Angelesu ubila je muškaraca koji je, kako su saopštili, pokušao da ih napadne, piše Daily Mail. Međutim, iz videa koji su snimila dva tinejdžera, nije baš sasvim jasno da je muškarac zaista pokušao da napadne policajce.

 

Sve se odigralo u Los Angelesu oko 9,30 ujutru kada je muškarac odbio naređenje policajaca da se preda. Naime, policija je u restoran pozvana jer je muškarac pokušao da provali unutra, a kada su stigli do mesta događaja, videli su da iz restorana beži nekoliko ljudi.

Nije poznato ime ubijenog muškarca ni policajaca koji su bili uključeni u ovaj događaj.
Na snimku se vidi kako muškarac ležerno izlazi iz restorana i policija ga ima na nišanu. U jednom trenutku pokušali su da ga onesposobe elektrošokerom.

Ipak, muškarac je na policajca zamahnuo metalnom šipkom. Tad je jedan policajac u njega ispalio pet metaka. Muškarac je još uvek bio na nogama i krenuo prema policajcu koji je pucao, pa je zatim još pet metaka u njega ispalio drugi policajac.
U bolnicu je muškarac prevezen u teškom stanju i tamo je preminuo, saopštila  je policija.


 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bY5ioBvrYIg&w=607&h=340&hd=1]
POLICAJCI UBICE

STRAVIČNE ISPOVESTI: Decu zatvaraju, muče i iznuđuju priznanja!

Djecu zatvaraju, muče i iznuđuju priznanja!

Ćelija 36 u Al Jalame zatvoru na severu Izraela samo je jedna od mnogih u kojima u samoći dane, pa i nedelje, provode palestinska deca. Izraelci ih hapse pod okriljem noći, onda ih odvodi u zatvore gde počinje fizičko i verbalno zlostavljanje.

Prostorija je jedva šira od tankog prljavog dušeka koji prekriva pod. Iza niskog betonskog zida je čučavac od čijeg smrada nema bekstva iz ove prostorije bez prozora. Kosi betonski zidovi nisu obrađeni, a stalno svetlo iznad glave sprečava spavanje. 

Dostava hrane kroz maleni otvor na vratima jedini je način razlikovanja dana od noći. 

Ovako izgleda ćelija 36, prenosi francuski Gardian, u Al Jalame zatvoru na severu Izraela. Jedna je od mnogih ćelija u kojoj u samoći dane, pa i nedelje provode palestinska deca. 
Jedini izlaz iz ćelije je kroz sobu za ispitivanje u kojoj decu dok ih satima ispituju, za stolicu vežu okovima. 

Optuženi za bacanje Molotovljevih koktela i kamenja

Većina zatvorene dece optužena je za bacanje kamenja na izraelske vojnike ili doseljenike, za bacanje Molotovljevih koktela, a nekolicina njih optužena je za povezanost s militantnim organizacijama ili rukovanje oružjem. Od njih se izvlače informacije o aktivnostima i interesima njihovih kolega, rođaka i suseda. 

Izraelski vojnici godišnje uhapse između 500 i 700 palestinske dece. Od 2008. međunarodna organizacija Odbrana za decu (DCI) skupila je 426 svedočanstava maloletnika koji su u nekom trenutku završili u izraelskim zatvorima. 

 Roditelji ne znaju gde su njihova deca

Prema njihovim svedočanstvima jasno se vidi uzorak kako izraelska vojska dolazi do svojih zatvorenika. Česta su hapšenja pod okriljem noći, ruke uhapšenih vezane su plastičnim vezicama, preko očiju im je vezan povez, fizički i verbalno su zlostavljani. 

Samo nekolicina roditelja je obaveštena o tome gde se nalaze njihova deca. Maloletnike  gotovo nikada ne ispituju u prisustvu roditelja, a retki od njih imaju prilike da kontaktiraju sa advokatom pre ili tokom početnog ispitivanja. Većina njih zatvorena je unutar granica Izraela zbog čega su posete članova porodice uveliko otežani. 

Organizacije za ljudska prava zgrožene su ovakvim postupanjem i naglašavaju da je ovakav način tretiranja maloletnika direktno i grubo kršenje međunarodne konvencije o pravima dece koju je i Izrael ratifikovao. 

Izvor: Gardian

Naomi Wolf – Kraj Amerike!

Naomi Wolf novisvjetskiporedak

 

Autorka i govornica Naomi Wolf predstavlja 10 znakova koji predviđaju pad nacije i kako SAD zna za sve te znakove koji se danas pojavljuju u Americi.

Ona je objasnila detalje na koji način su oni koji su kontrolisani, otkrili kako se polako i postepeno  tokom vremena, uklanja sloboda iz društva, u svrhu zatvaranja republike i demokratije. Ona govori o Hitleru, Staljinu i svim drugim najvećim diktatorima u prošlosti koji su koristili isti model da potkopaju i preuzmu naciju tako da većina ljudi ne bude ni svesna toga.

Veoma moćne informacije i ozbiljno upozorenje svima u SAD -u i celom svetu. Jedan od ključnih puteva u kome obično sve stvari počinju, je medicinska tiranija, zato i je i Dr. Bendžamin Raš sve započeo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RjALf12PAWc&w=588&h=330&hd=1]
(za titlove stisnite CC ispod videa, i Transcribe Audio)

 

“Sve dok ne stavimo medicinsku slobodu u Ustav, doći će vreme kad će se medicina organizovati u prikrivenoj diktaturi….Da se zabrani sloboda lečenja jednoj klasi ljudi i zabrane jednake privilegije drugima, će se sprovesti u Ustavu. Svi takvi zakoni su ne-američki i tiranski…, i nemaju mesta u republici…Ustav Republike mora napraviti specijalne odredbe za medicinsku slobodu slično kao i za religijske slobode.” kaže Dr. Bendžamin Raš potpisnik Deklaracije nezavisnosti, član Konstitucionalnog Kongresa, i član veća Prinston Univerziteta.

CIA - opasno tajno oružje – Infarkt Pištolj, deklasifikovani izveštaj NWO 1975

CIA

 

Tajno oružje CIA -e koje se koristilo za ubijanje pomoću male strelice koja prouzrokuje infarkt, kako se objašnjava u izjavama svedoka pred sudom, koje se prikazuje na video materijalu. Informišući sebe i druge o ovakvim stvarima, je od velikog značaja, i možemo samo na taj način izgraditi bolju budućnost za sve nas.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BSEnurBApdM&w=671&h=377&hd=1]

Strelica iz tajnog oružja CIA -e može prodreti kroz odeću i ne ostaviti ništa osim male crvene tačkice.Prilikom penetracije smrtonosne strelice, ciljana osoba može osetiti lagani bol poput ugriza komarca, ili ne osetiti ništa. Otrovna strelica se potpuno rastapa prilikom ulaska u metu.

Smrtonosni otrov brzo ulazi u krvotok pa trenutno stvara srčani udar. Jednom kad je šteta nanesena, otrov nestaje vrlo brzo, tako da autopsija ne može detektovati da je srčani udar bio rezultat bilo čega, nego izgleda kao prirodni uzrok.

Zvuči kao savršeno oružje Džemsa Bonda, zar ne?  Ipak, ovo je dokazano Kongresno svedočenje.

Začuđujuća infromacija u vezi ovog tajnog oružja CIA -e dolazi iz svedočanstva u U.S. Senatu iz 1975. godine o nevaljalim aktivnostima CIA -e. Ovo oružje je samo jedno od oružja koje podsećaju na Džems Bond oružja, koja su otkrivena na “Saslušanju Crkvene Komisije”, ili službeno nazvano SAD Senatski Komitet za Istraživanja Vladinih Operacija čitaj Tajnih Aktivnosti.


Da li bi moglo ovo ili slično oružje koje je korišćeno, npr. u vezi nedavne smrti 52-godišnjeg Marka Pittmana, novinara koji  je predvideo financijsku krizu i razotkrio zlodela oko Financijskih Rezervi? M.Pittman, koji se borio da se poslovi  federalnih rezervi pomnije sagledaju, vodio je Bloomberg vesti i tada je tužio Centralnu banku i dobio je spor, a nakon toga je  25. novembra 2009. umro od srčanog udara.

Pogledajte gore jednominutni video za opis navedenog, od strane nekadašnje CIA sekretarice na Kongresnom saslušanju u vezi ovog tajnog oružja za ubijanje koje prouzrokuje srčani udar.

Marinci SAD-a ulaze u Iran?!

 

Sukob na pomolu! Grupa elitnih američkih komandosa operiše kod granice Irana, a mornarica gomila brodove u Persijskom zalivu.

Sve ukazuje na to da se približava veliki sukob Irana s jedne, i koalicije okupljene oko Izraela i SAD s druge strane. Tim specijalno utreniranih marinaca, koji su posebno obučeni za delovanje u ekstremnom okruženju, već operiše u blizini Irana, potvrdio je u četvrtak oficir specijalnih snaga vojske SAD.

Bombardovanje
Taj tim, poznat pod nazivom „Udružena jedinica za specijalne operacije - Savet za koordinaciju u Zalivu“, ima zadatak da nadgleda i koordinira vojne operacije američke vojske i naftom bogatih američkih saveznika u regionu (koje sve smatraju Iran smrtnim neprijateljem).
Vašington je spreman za rat u zalivu, potvrdio je državni sekretar za odbranu SAD Leon Paneta.
"Ne pravimo bilo kakve posebne korake. Zašto bismo? Znate, iskreno, mi smo potpuno pripremljeni da kontrolišemo situaciju", rekao je Paneta.
Američka mornarica je najavila da će napasti Iran ukoliko brodovi Islamske Republike pokušaju da zatvore Ormuski moreuz, najvažniju tranzitnu naftnu rutu na svetu.
Analitičari su najavili da će napad verovatno početi bombardovanjem iranskih nuklearnih postrojenja.
Naučnike ubio UN

Američka mornarica trenutno u Zalivu ima dve grupe brodova, predvođene nosačima aviona, a vojska je stacionirana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Kuvajtu i drugim državama u regionu.
Istovremeno, Iran je optužio UN da je Mostafa Ahmadi Roshan, vrhunski nuklearni fizičar, ubijen 11. januara, stradao zbog curenja podataka iz sedišta te organizacije u Njujorku.
Zemljotres izazvali Ameri?

Teoretičari zavere, pogotovo oni koji tvrde da SAD imaju klimatsko i tektonsko oružje, jučerašnji zemljotres od 5,5 stepeni po Merkalijevoj skali proglasili su „sumnjivim“, pošto se dogodio baš u vreme najveće tenzije u regionu. Udar je pogodio grad Nejšabur, na severoistoku Irana, a povređeno je više od 30 ljudi.

Aspartam klopka: Vi možete biti zamorče ovog toksičnog zaslađivača

aspartam

 

Rizik veštačkih zaslađivača poput Aspartama je još uvek veoma realan.

Aspartam se koristi kao dodatak u hiljadama proizvoda. Većina njih su dijetalne mineralne vode, prerađena i obrađena hrana kao i bombone koji sadrže ovaj “alternativni” šećer. Ako niste pažljivi, možete vrlo lako naleteti na zaslađivač u svojoj hrani.

Aspartam  je u prodaji pod ne baš realnim imenom, ali kroz proizvode kao što su Equal and NutraSweet. Ovo je zato jer aspartam sam po sebi ima lošu reputaciju i opasan je ekscito-toksin.Ekscito-toksin je nazvan po njegovoj sposobnosti “nadraživanja” ćelija tela da prekomerno proizvode određenu hemikaliju, čime se ćelije u telu sagorevaju i umiru pre svog vremena. Istraživanjem je nađeno da aspartam utiče na ćelije mozga, koji imitira odgovor na slatko i proizvodi veštački  oblik njega.

Jedno istraživanje je pokazalo da 67% ženki pacova izloženih aspartamu, razvija tumor  skoro veličine loptice za golf ili veće.

 

Kada konzumirate proizvode koji u sebi imaju aspartam, njegovi efekti mogu se promeniti u mnoštvo neuroloških simptoma kao što su glavobolja, umor, problemi sa vidom, anksioznost. Ovo se nastavlja manifestovati sve dok korisnik ne eliminče aspartam iz svoje ishrane. Međutim, ako nastavi da konzumira aspartam, stvara se fizička zavisnost. Većina ljudi zna bar jednu osobu koja ne može odbaciti svoja dijetalna pića, i kad pokušaju da se reše toga u praksi, završavaju sa brojnim simptomima. Za aspartam se smatra da stvara zavisnost, a hemijska zavisnost se počinje formirati kada se aspartam uzima regularno i redovno, i ta  zavisnost se teško  prekida.

Aspartam je kancerogen, sadrži Genetski Modifikovanane Bakterije

Uprkos neurološkim efektima koje ima aspartam, nastavljanjem konzumiranja može se očekivati mnogo oblika neuroloških bolesti kao što su i rak. Aspartam je bio preporučen kao istaknuti uzrok za neka forme raka mozga. Isto tako je interesantno istaknuti da se aspartam isto tako stvara  Monsantovim genetskim modifikovanim bakterijama, stvarajući dalji povod za alarm.

Ali ko je u grupi najvećeg rizika nesvesno uzimajući aspartam?

Stariji ljudi i diabetičari su najčešći konzumenti aspartama usled njihove želje da zamene šećer sa “zdravom” alternativom. Naravno da je aspartam daleko od zdrave alternative. Njegovi efekti mogu vrlo lako ubrzati ili pojačati brigu za zdravlje koje te osobe već imaju. Slično tome, deca su isto tako veliki konzumenti aspartama, kroz njihovu značajnu konzumaciju u proizvodima kao što su bombone, čokoladice i slatka gazirana pića. Svietu se može vrlo lako podvaliti nešto što će umanjiti njegove mogućnosti za postizanjem optimalnog zdravlja.

Izbegavajte sredstva koja su nalik na lekove i drogu jer  stvaraju zavisnost, i zamenite ih sa stvarnim zdravim alternativama poput biljke Stevie. Štaviše, koristiće vam da ponovo razmislite o šećeru kao glavnoj konzumnoj namirnici. Pre nego posegnete za alternativnom prečicom, razmislite o tome da je konzumiranje manje šećera zdravije, nego sam Aspartam.

Aspartam – Slatka Misterija (dokumentarni film)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c0UDeydlEDM&w=606&h=340&hd=1]

Make a free website with emyspot.com - Report abuse