Amerikanac kažnjavao devojčice električnim ogrlicama za pse!

Devojčice stare 4 i 8 godina, muškarac je terao na teške fizičke aktivnosti. Nakon što bi se srušile od iscrpljenosti uključivao bi električne ogrlice koje im je stavljao oko ruke.

 

Amerikanac kažnjavao curice električnim ogrlicama za pse

 

Pripadnik američkih specijalnih jedinica uhapšen je zbog optužbi da je koristio električne ogrlice za pse kako bi kaznio dvoje male dece. 

Michael Lee Mitchell (24) optužen je i za zlostavljanje devojčica jer ih je terao na ekstremne fizičke aktivnosti sve dok ne bi povratile. Devojčica (8) vlastima je rekla da joj je Michael oko ruke stavljao električnu ogrlicu koju bi koristio kad bi prestala da trči. Dodala je i da je pretio da će joj uređaj staviti i oko vrata. Devojčicu je terao da trči uz njegov auto i po više od četiri kilometra. Nakon što bi se srušila zbog iscrpljenosti aktivirao bi ogrlicu koja emituje mali strujni impuls, a inače se koristi za obuku pasa. Prema policijskom izvještaju drugoj devojčici (4) ogrlicu je postavljao oko struka, piše Daily Mail.

Zlostavljač iz Crestviewa na Floridi policiji je priznao zločin, rekavši da su njegove kazne bile ektremne i preterane. Vežbe je nazivao 'samoubistva'. Njegove komšije su šokirane okrutnim zlostavljanjima devojčica. Jedan od komšija je izjavio, da je užasno znati, da se nešto tako događalo tako blizu njihovih domova, devojčicama koje su se igrale sa njihovom decom.

PR vojske je incident opisao kao nesrećan, ali je rekao da ne može komentarisati civilne stvari.

Zbog privatnosti šerif nije otkrio u kakvom je odnosu Michael s devojčicama koje je sada preuzelo Odeljenje za decu i porodicu. On je zadržan u zatvoru, a kaucija iznosi 200 hiljada dolara. 

 

 

 

No ratings yet - be the first to rate this.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse