Panika počinje preko bare! Američki kongres masovno širi i razvija sistem praćenja i nadgledanja građana

TSA

Kongres  SAD-A je spreman da da  zeleno svetlo finansiranju masovne ekspanzije Bezbednosne Transportne Administracije (eng. TSA ), a  uz pomoć federalnih egencija (FBI, NSA) je zaslužna  za preko 9.000 kontrolnih tačaka u prošloj godini, što povećava strah Amerike da se pretvara u policijsku državu, sledeće  na redu je izglasavanje  zakona “beskonačnog zatvora”.

Povećana stredstva nemaju nikakve veze sa TSAulogom među aerotransportom, koji su najslabija američka transportna tačka, već se ovde radi o stvaranju 12 novih VIPR timova koj će se priključiti federalnim agencijama, a kojih trenutno ima 25, i koji su već  rasuti po celoj zemlji i odgovorni za tajne kontrolne tačke na većini autoputeva, autobuskim i železničkim terminalima, na sportskim događanjima, čak i na zabavama srednjoškolskih promocija.

“25 TSA “zmijskih” timova – za Vidljivu Intermodularnu Prevenciju i Reakciju – imaju preko 9.300 neobjavljenih kontrolnih tačaka i drugih pretražnih operacija u prošloj godini. Ministarstvo Nacionalne Bezbednosti  je zatražilo od kongresa za finansiranje još dodatnih 12 timova u 2012 godini”, preneo je The L.A. Times.

Zahtev za 24 miliona dolara ekstra finansiranja je dodatak 110 miliona dolara koji su se potrošili u 2011 fiskalnoj godini. Brojke su kompletno nezavisne od uloge federanih agencija unutar nacionalnih aerodroma,koji koštaju porezke obveznike 5 milijardi dolara godišnje.

Dodatna sredstva finansiranja su zatražena usprkos činjenici da “nikakav dokaz ni terorističku zaveru timovi nisu pronašli koja bi imala značajniju pretnju na javnu bezbednost”, kako navodi LA Times. Isto tako je naglašeno kako su TSA psi tragači korišćeni za izdvajanje ljudi za ispitivanje ako je pas nanjušio imalo mirisa vlasnikovog kućnog ljubimca na njihovoj garderobi.

Početak pojavljivanja hiljade kontrolnih tačaka na američkim autoputevima i ključnim transportnim čvorištima će samo povećati zabrinutnost da SAD ide u smeru  komunističko-totalitarne policijske države.

Takav strah je opet istaknut prošlih nedelja kad se izglasao Akt za Ovlašćenja Nacionalne Odbrane (eng. NADA), odredba kojom će moćnici (čitaj masoni) vlade SAD -a, moći privoditi američke građane i zadržavati ih u zatvoreničkim kampovima bez ikakve legalne i pravne pomoći.

Vlada trenutno traži dobavljače koji će na ugovor  vršiti dostavljanje kadrova i opreme za “interventne kampove” koji su locirani po čitavoj zemlji, mogućnost da će nedužni amerikanci biti “uhapšeni” u koordinisanoj proceduri za kriminalno osumnjičenim licima, sledeći deklaraciju nacionalne hitnosti, nikad nije bila veća pretnja za američki narod.

TSA  je korišćena doslovno za okupiranje vojske koja bi osigurala da američki građani koji putuju negde, budu konstantno pod budnim okom Velikog Brata (Big Brother)


TSA

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gRgxH_42AJk&w=448&h=252&hd=1]

POLICIJSKA DRŽAVA–TSA

No ratings yet - be the first to rate this.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse