Počinje rat na američkom tlu? Američka Vlada koristi dronove protiv Amerikanaca!

DRON (radilica, leteća špijunska letelica) opisuje malu autonomnu mašinu ili napravu bez ljudske posade, koja služi za nadgledanje, rudarstvo, popravak i napad letelica.

dron

Dronovi grabljivci su korišćeni  za vazdušna izviđanja i špijunažu  u ratu protiv terorista širom sveta. Nedavno je Iran srušio jednog američkog drona koji je nadletao zemlju, i izašli su izveštaji na površinu, o tome kako se neki dronovi koriste na američkim građanima.

Dronovi još jednom najavljuju početak militarističke policijske države u SAD -u, koja je nedavno dobila zeleno svetlo direktno od predsednika Obame.

Nedavno je jedan takav dron korišćen u Severnoj Dakoti kao pomoć lokalnoj policiji i specijalcima, da bi nadgledao i pratio ukradene krave i njihove vlasnike. Zašto se to radi? Valjda zato jer je američki glavni neprijatelj, građanin Amerike. Američka vlada neće koristiti na ilegalnim useljenicima koji prelaze granicu i ulaze u SAD, već koriste na svojim građanima. “Amerika se pretvara u ZLO CARSTVO ” kaže Alex Jones.

 Dronovi su multimilionski projekat koji se koristi za ubijanje ljudi po čitavom svetu, ali zašto se koriste na građanima koji žive na američkom tlu? To se poklapa sa TSA kontrolnim tačkama po čitavoj zemlji, gde policija i marinci nadgledaju prolazak automobila i promet, a isto vas mogu izvući iz automobila bez ikakvog zakona i razloga.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HYETraMg_mM&w=481&h=269&hd=1]

No ratings yet - be the first to rate this.

Make a free website with emyspot.com - Report abuse